fbpx

Fast aftale og pris med din virksomhed

Hos ThinkGreen tilbyder vi virksomheder af alle størrelser fordelagtige priser på reparationer gennem faste aftaler. Som virksomhed har man mange medarbejdere at tage sig af, og for at de kan præstere optimalt, skal deres udstyr være i den bedste stand. Det kan dog være en dyr fornøjelse konstant at skulle købe nyt udstyr, og det problem ønsker vi at komme til livs.

Gennem en firmaaftale med os sikres du og din virksomhed, at telefonerne repareres samme dag, som de modtages. Når telefonerne indleveres til os, får I lånetelefoner som erstatning i den periode, hvor jeres egne telefoner er under reparation. Med en fast reparationsaftale kan din virksomhed altid indlevere de ødelagte smartphones, tablets eller computere til os og spare en masse unødvendige udgifter på nyt udstyr. Og det er til en pris langt under vanlige niveauer. Du betaler let og enkelt online via en faktura, vi sender på mail, og du har helt op til 8 dage til at betale den.

 

Vi har udført reparationer for følgene virksomheder

ThinkGreen Erhvervsfordele

Din virksomhed får rabat på alle produkter og ydelser. Få en serviceaftale med ThinkGreen og slip for bøvlet med at finde en reparatør, når du har brug for en. Du kan samle alle dine reparationer ét sted, hvor du er garanteret den samme og sikre service.

Bestil tid