fbpx

Ærlighed - Sikkerhed - Kvalitet


Hos ThinkGreen sørger vi for, at din telefon altid virker. En smartphone bliver brugt meget i løbet af dagen, og det hænder, at skærmen eller andre dele af telefonen går i stykker - og det er her, vi kommer ind i billedet. Selvom smartphones stadig er et relativt nyt begreb, har vi haft vores butik og værksted i hjertet af Odense i mere end 10 år. Vi har i skrivende stund udført mere end 180.000 reparationer, og et udvalg af disse kunder kan du læse anmeldelser af på trustpilot, hvor vi har opnået en samlet score på 4,8. At anskaffe sig en ny smartphone er dyrt, og derfor kan det næsten altid betale sig at få de enkelte dele repareret. Hos ThinkGreen tilbyder vi hurtige reparationstider, skarpe priser og gennemskuelig kommunikation, fordi din oplevelse hos os betyder lige så meget, som din telefon betyder for dig. Vi stiller en række af kompetente teknikere på vores ESD-værksted til rådighed for dig som privat, din virksomhed og dine ansatte. Og dette uanset om det drejer sig om smartphones, iPads, iPods, tablets eller computere. Ligegyldigt om du sender din ødelagte enhed til os eller kommer ned med den i butikken, sørger vi for, at du altid er oplyst om, hvad vi ordner ved din telefon, hvad prisen er, og hvornår du kan regne med at få den tilbage igen. Det giver et overskueligt forløb - til fordel for både os og dig.


Vi er uafhængig reparationsudbyder (IRP), der er anerkendt af Apple til at udføre reparationer uden for garantien. Vi bruger kun originale reservedele leveret direkte af Apple til reparationer. Vi har også alle de officielle diagnostiske værktøjer, og vores teknikere er uddannet og certificeret i henhold til de strenge Apple-protokoller.


Reparation betaler sig ofte


I langt de fleste tilfælde kan det betale sig at få elektronikken repareret frem for at investere mange penge i nyt, dyrt udstyr. Taber du eksempelvis din telefon, så den går i stykker, kan du alligevel ikke gøre brug af garantien, da de fleste forhandlere vil kategorisere skaden som selvforskyldt.

Hos os skal du ikke frygte for, at du skal undvære din telefon i flere uger. Over 90% af alle vores reparationer bliver nemlig foretaget inden for én time - og oftest uden tidsbestilling.

180000

Udførte reparationer


Vi lever af tilfredse kunder. Derfor får du 24 måneders garanti på alle reparationer ud over den obligatoriske reklamationsret på 2 år.

Vi har udført reparationer for

Bestil tid
Bestil tid eller komme forbi
Du kan enten bestil tid online eller komme forbi vores værksteder. Online tid bestilling er begrænset, da vi ønsker at kunne tage imod flere walk-in kunder med akutte reparationer. Hvis den ønskede tidspunkt ikke er ledig, har vores teknikker stadig mulighed for at kan reparere din enhed i butikken.